SunFit.com    FitnessBrigade.com
  Üzleti információk   Online vásárlás Csatlakozás
 
Vállalat Termékek Lehetőség SR a világban Hírek Társadalmi elkötelezettség
A SUNRIDER ALAPÍTÓI
Dr. Tei-Fu Chen megtesteíti az "amerikai álmot", hiszen egy sikeres vállalatot épített fel annak ellenére, hogy egy távoli országban, szerény körülmények között született. Beteges gyermekként sok gyógynövény-készítményt kellett ennie, hogy fejlessze immunrendszerét, és sokat tanult a növényekről apai nagyapjától. Sokat tanulmányozta nagyapja gyógynövényekről szóló ősi kéziratait, majd később gyógyszerész diplomát szerzett a Kaohsiung Orvosi Főiskolán.

A főiskolán feleségül vette Dr. Oi-Lin Chen orvosdoktort, és az Egyesült Államokba költöztek. Dr. Chen-nek néha három állást kellett elvállalnia egyszerre, hogy elegendő pénzt keressen. 1982-ben egy cég kutatás-fejlesztési részlegén dolgozott, majd a lehetőséget kihasználva megvásárolta a céget, útjára indítva ezzel a Sunridert. Elmondta: "Amikor még főiskolai hallgató voltam és randevúztam a feleségemmel, azt mondtam neki, hogy egyszer gazdag ember leszek. Azonban tudtam, hogy a hagyományos pénzkereseti lehetőségekkel sohasem érhetem el ezt a távlati célomat. Életem egy nagyon kemény évében azokon a hamburgereken éltem, amiket a közeli étteremben vásároltam. Azon gondolkoztam, hogy hogyan kereshet valaki ennyi pénzt egy egyszerű hamburgerrel. Felfigyeltem a franchise-rendszer erejére, hogy ezzel gyorsan, sok pénzt lehet keresni. Sajnos egy franchise üzlet beindításához sokkal több pénz kellett annál, amennyivel egy magamfajta szegény bevándorló rendelkezett. Az a célom, hogy a Sunriderrel egy olyan franchise-jellegű lehetőséget biztosítsak az emberek számára, amelyhez nem szükséges több millió dolláros befektetés."

A Sunrider mára egy globális válalattá nőtt, amely több mint 42 orzságban van jelen és több mint 2 000 kiskereskedelmi egységgel rendelkezik. Dr. Tei-Fu Chen és Dr. Oi-Lin Chen továbbra is szenvedélyesen és elkötelezetten irányítják a Sunridert.

Dr. Tei-Fu Chen világszerte elismert gyógyszerész végzettségű gyógynövény-specialista. A felesége, Dr. Oi-Lin Chen, orvosdoktor és a Sunrider International elnöke.
© 2018 The Sunrider Corporation dba Sunrider International. Minden jog fenntartva.